Starter Store Pris weekenden

Lørdag

 

Aalborg d. 10.september 

 

4.løb/2 Verify Dust:

Gik rigtig godt senest her på banen og trænet som hun skulle efterfølgende, møder et par hurtige startere men er selv ret så hurtig fra start. En af de 3-4 stykker der kan vinde.

Kommer med lukket hovedlag, uden sko og i bike.

5.løb/2 Miss Alwina:

Gik okay senest og fin i efterfølgende eneste træningspas. Hun er i et åben løb hvor hun kan vinde men også blive nummer 6.

Kommer med norsk hovedlag, uden sko og almindelig sulky.

5.løb/12 Annie Buddyhome:

Var under standard senest og har trænet ok efterfølgende. Gør her sidste start for mig og går tilbage til Norge. Håber på en præmie herfra.

Kommer med sko, lukket hovedlag og i bike.

8.løb/2 Bluegrass:

Var fin i de første par starter men blev så prøvet i årgangssammenhæng og var for hårdt for hende. Nu tilbage i egen klasse men fine heste imod, plads mellem de 3.

Kommer i åbent hovedlag, sko og almindelig sulky.

9.løb/4 Abbedissan Graff:

Har trænet på længe og mangler fortsat noget forståelse for hvad væddeløb er. Har god styrke og fin fart men er noget svingende i det. Søger præmie her.

Kommer med lukket hovedlag, uden forsko og almindelig sulky.

Søndag

Aalborg d. 11.september

 

5.løb/4 Gigant Slugger:

Var rigtig fin senest og intet negativt siden at sige om træningen og opladningen til dette løb. Jeg synes at bredden på dette løb er større end senest og han er en af dem der skal regnes tidligt her.

Kommer uden forsko og i bike.

 

10.løb/8 Nougat Ås:

Gik helt okay senest og er begyndt at vise lidt kontinuitet i sine præstationer. Han bliver lettet i balancen. Han møder et par fine heste men han gør sit bedste og kan godt løbe i trioen her.

Kommer med sko, åbent hovedlag og almindelig sulky.

 

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland