Starter i weekenden

Fredag d.22.juli

Aalborg

1.løb/8 Bad Boy – Jeppe Juel

Gik rigtig godt i sin debut i Århus, hvor den bare tabte til en bedre hest på dagen. Han har trænet fint uden problemer siden debuten, men hårdt i laveste klasse at skulle give 20 meter forud, men han skal vel være en af de bedre chancer i løbet.

Kommer med åbent hovedlag m/cantseeback, sko og almindelig sulky

4.løb/1 Amanda Vang – Kasper K. Andersen

Gik rigtig godt i prøven til hoppe grand prix, hvor hun var meget tæt på sejren. Skuffede så lidt i selve finalen, men jeg synes at hun har været forbedret i træningen og træder hun an fra start har hun fart til at vinde. Men hun skal i første omgang være en outsider.

Kommer med åbent hovedlag, uden forsko og almindelig sulky

6.løb/9 Verify Dust – Jeppe Juel

Var kanonfin i hendes årsdebut men har så ikke været som bedst i de par starter bagefter men også mødt stenhård konkurrence. Hun har trænet helt upåklageligt og på hendes klasse skal hun løbe med helt frem.

Kommer med lukket hovedlag, uden sko og bike

8.løb/5 Just Invincible – Jeppe Juel

Gik helt ok senest og har været fin i træningen efterfølgende og føler at hun går frem for hver start. Hun har god kapacitet og styrke men sporet kan drille hende. Friborg kommer med en fin hest og har jeg stor respekt for. Just er en af dem der kan løbe med frem.

Kommer med åbent hovedlag m/cantseeback, sko og almindelig sulky

9.løb/2 Whatawinner S S – Jeppe Juel

Var rigtig fin på Jarlsberg senest, hvor det var en stærk præstation og han vandt ret enkelt. Den er bedre end resultaterne og har virket forbedret i træningen.

Han er en typisk outsider.

Kommer med lukket hovedlag, uden forsko og almindelig sulky

Lørdag d. 23.juli

Axevalla

9.løb/13 Wega Vang – Søren Boel

Går stabile og fine løb og tabte til en bedre hest senest men gik en fin tid. En god kusk i disse lærlingsløb rækker langt og det har Wega Vang og Wega har god form, så mon ikke at de kan tage en præmie her.

Kommer med lukket hovedlag, uden sko og almindelig sulky

10.løb/10 Tango Vang – Jorma Kontio

Gik rigtig godt senest men var hæmmet af kusken. Har trænet rigtig godt siden den start men er ny i denne klasse, men han løber med i de fleste tempi. Han skal regnes blandt de 5 forreste her.

Kommer med goggles, uden forsko og almindelig sulky

Søndag d. 24.juli

Axevalla

6.løb/9 Achilleus – Erik Adielsson

Har gået rigtig godt de seneste 3-4 gange og er ved at finde ud af hvad travløb er og virker til at have fundet melodien. Det er svært med dette startspor og gode heste imod. Vi er tilfredse med en præmie her.

Kommer med åbent hovedlag m/cantseeback, sko og almindelig sulky

 

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland