Starter i Grand Prix weekenden

Lørdag d. 2.juli

Århus

1.løb nr. 6 Bad Boy – Jeppe Juel

Gik et rigtig fint prøveløb med 1.17 den sidste kilometer og det var med kræfter sparet. Lidt yderligt startspor for urutineret unghest, men det er en stærk hest som jeg tror en del på i fremtiden og håber at den finder rundt i Århus. Outsider her.

Kommer i åbent hovedlag, sko og almindelig sulky

3.løb nr. 2 Miss Alwina – Jeppe Juel

Fik tidlig galop på senest og fik en reel gennemkøring. Hun har hygget sig siden. Hun har fint spor og finder fint rundt i Århus og jeg tror at hun er blandt de 3-4 første her.

Kommer med norsk hovedlag, uden forsko og almindelig sulky.

4.løb nr.7 Barolo – Jeppe Juel (på billedet)

Var rigtig fin i sæsondebut og hun er en rigtig fin hest som nok skal klare sig fremover. Hun starter her inden prøverne i Århus. Bombastic Design er en rigtig fin hest som vi håber på at kunne blive nummer 2 bag ved.

Kommer med kikkert hovedlag, sko og almindelig sulky

4.løb nr. 9 Blowmywhistle – Marc Bæk Nielsen

Gør det fantastisk fint hver gang og er en meget komplet hest som kan det hele og hun er på samme niveau som Barolo. Vi håber på pladsen bag Bombastic Design.

Kommer med åbent hovedlag, sko og almindelig sulky

5.løb nr. 12 Bluegrass – Jeppe Juel

Var rigtig fin og stærk i dens debut, hvor den afgjorde kort men sikkert til slut. Har efterfølgende trænet rigtig godt men har fået iskoldt startspor her hvilket nedsætter sejrsforhåbningerne. Vi kører i første omgang efter en præmie.

Kommer med åbent hovedlag, sko og almindelig sulky.

6.løb nr. 8 Amanda Vang – Kasper K. Andersen

Var rigtig fin i prøven og fik vist noget af hendes potentiale. Hun har virket yderligere forbedret i træningen siden prøven og gået frem. Hun skal vel kæmpe om de sidste præmier her.

Kommer med åbent hovedlag, sko og almindelig sulky.

9.løb nr. 3 Angelina B R – Kasper K. Andersen

Har vi fået efter et ophold i Frankrig og vi har arbejdet en del med hende for at hende til start her. Har fået en reel udblæsning og det var i rutineløb for ca. 6 uger, hvor hun gik 1.15 den sidste kilometer. Hun er en klassehest og vi tester her for at se hvor hun står til en start i det norske mesterskab for hopper. Skal regnes som outsider her.

Kommer i åbent hovedlag, uden forsko og almindelig sulky

Søndag d. 3.juli

Århus

3.løb nr. 5 Achilleus – Jeppe Juel

Var rigtig fin i prøven og er gået en del frem i de sidste par starter. Jeg er overrasket over ikke flere startende i dette consolationsløb med god præmiesum. Han har fint startspor og med tanke på de seneste par starter tror jeg at han er chance blandt de 3 her.

Kommer med åbent hovedlag med cantseeback, sko og almindelig sulky.

4.løb nr. 10 Nougat Ås – Jeppe Juel

Har gået rigtig godt de sidste par gange, senest sad han langt nede i feltet og løbet blev afsluttet i 1.09 de sidste 700 meter og han skulle gå i sporene. Han bliver stærkere og stærkere. Jeg er lidt usikker på hvordan han tackler Århus banen. Outsider.

Kommer med åbent hovedlag, sko og almindelig sulky.

8.løb nr. 2 Gigant Slugger – Jeppe Juel

Blev slettet i forbindelse med start til Bjerke Cup, da han havde en mindre infektion. Han trænede på ugen efter, så han har ikke været så hårdt ramt af det. Han har trænet helt fint og han skal være en fornuftig chance her.

Kommer med åbent hovedlag, uden forsko og almindelig sulky.

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland