Starter i Århus

 

Stalden starter følgende heste søndag i Århus:

2.løb/4 Bella Sotto – Jeppe Juel

Overreagerede på kuskens signaler senest ifølge kusken. Havde en del kræfter sparet da galoppen kom. Starter derfor igen da starten ikke tog hårdt på hende. Der er et par gode konkurrenter og især Torden har imponeret. Kan vi være blandt de 3-4 første er det fint. Kommer med åbent hovedtøj med cantseeback, sko og almindelig sulky.

5.løb/1 Draco Braz Minto – Jeppe Juel

Blev lidt stresset i startafgangen senest da der kom heste fra volten bagved. Har denne gang fint spor og i lille felt. Har gælder det om at få lidt rutine og spiller faktisk ingen rolle om den vinder eller taber for hesten ser talentfuld ud så vi tager tingene i hestenes tempo. Kommer med åbent hovedtøj, sko og almindelig sulky.

7.løb/2 Barolo – Jeppe Juel

Gik rigtig godt senest og afgjorde ret enkelt. Har siden gået nogle rolige jobs og virker fin. Jeg synes egentligt at hun fortjener en storløbssejr og håber selvfølgelig at den kommer her. Hun er en af dem der kan vinde.

Kommer med kikkerthovedtøj, sko og almindelig sulky.

8.løb/8 Frozen – Jeppe Juel

Gik rigtig godt i sit comeback, hvor han var lidt rusten. Har med løbet gået frem og gået et arbejde siden. Han møder gode heste men er selv god. Han er en af dem der kan løbe med frem her.

Kommer med åbent hovedtøj, uden sko og almindelig sulky.

10.løb/6 Turbo Brave – Jeppe Juel

Var fin senest efter ret tungt løb og blev lidt bekvem op mod mål. Har haft en rolig træningsuge og er hun som i Aalborg kan hun vel løbe blandt de 3 her.

Kommer med norsk hovedtøj, uden forsko og almindelig sulky.

 

 

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland