Kommende starter

 

Stalden starter følgende henover de næste dage:

Fredag d.18/11 – Aalborg

 

1.løb/9 Bella Sotto – Jeppe Juel

Kommer tilbage efter pause. Har været i et rutineløb, hvor hun gik ok. hun har trænet videre uden problemer efter dette. Hun mangler nok fortsat et løb i kroppen. Outsider her. Kommer med åbent hovedtøj med cantseeback, sko og almindelig sulky.

 

4.løb/4 Miss Alwina – Jeppe Juel

Gør det godt og stabilt og kæmper sig op igennem klasserne. Hun møder selvfølgelig hele tiden gode modstandere men synes denne gang at de er gode og hun går ikke bare ud og vinder. Dette løb er forberedelse til ligafinalen. Hun skal dog regnes tidligt her. Kommer med norsk hovedtøj, uden sko og almindelig sulky.

 

10.løb/5 Turbo Brave – Jeppe Juel

Har haft en periode hvor hun ikke har kunnet komme med i de løb jeg har meldt hende i. Hun har trænet helt upåklageligt og er bedre end resultaterne. Dog svært med 20 meters tillæg på sprint. Outsider. Kommer med åbent hovedtøj, uden sko og almindelig sulky.

 

Søndag d. 20/11 – Charlottenlund

 

4.løb/7 Nougat Ås – Jeppe Juel

Gik faktisk ok i Romme, da de første 2000 meter blev kørt i langsomt tempo og han således selv skulle ud i sporene og arbejde. Har passet sin træning fint siden og han skal være en chance blandt de 3 her. Kommer med åbent hovedtøj, sko og almindelig sulky.

 

5.løb/7 Achilleus – Jeppe Juel

Har gået rigtig godt i de seneste 3 starter. Lidt uheldig med startsporet igen. Trænet fint siden sidste start og han tåler at lave en del selv og ser ud til at formen fortsat er fin. En chance blandt de 3. kommer med åbent hovedtøj med cantseeback, uden sko og bike.

 

8.løb/1 Giant Slugger – Jeppe Juel

Gik fint i Romme hvor han kom i stald med kræfter sparet mod gode heste. Trænet videre siden og spor 1 er fint, så kusken vælger selv taktikken. Kan blive et taktisk opgør. Han er vel en af de 2-3 heste der kan vinde løbet. Kommer med åbent hovedtøj med murphy blænder, uden sko og bike.

 

Mandag d. 21/11 – Halmstad

 

2.løb/8 Cutthecrap – Jeppe Juel

Har været fin i begge starter. Steen sagde senest, at hesten var rigtig fin men løb lidt urutineret og forstod ikke helt kuskens signaler og var ikke træt over mål. Vi starter igen for at give rutine. Vi åbner ham lidt op denne gang med åbent hovedtøj. Møder gode og spændende heste men han kan selv en del. Outsider her.

Kommer med åbent hovedtøj, sko og almindelig sulky

 

7.løb/7 Udora Jet – Jeppe Juel

Var rigtig fin i Odense og har siden trænet videre uden anmærkninger. Står fint til i løbet men møder gode heste og skal håbe på godt tempo undervejs. Pladschance.

Kommer med åbent hovedtøj, uden forsko og almindelig sulky.

 

Tirsdag d. 22/11 – Jægersro

 

6.løb/11 Wima Leggrowbach – Jeppe Juel

Var en hest som vi modtog i fin forfatning. Har trænet under rytter siden vi modtog hende. Har kun gået et enkelt arbejde og kan mangle lidt endnu. Nu tager vi hende ud for at få en gennemkøring. Er glad for en præmie med dette startspor og på sprint.

Kommer med lukket hovedtøj, uden sko og almindelig sulky.

 

9.løb/3 Absolut Gehör – Jeppe Juel

Har ikke startet et stykke tid, da jeg har haft svært ved at finde løb til hende. Dette er sidste løb inden vinterpausen og vintertræning. Hun træner fint og er formen som vi håber kan hun godt løbe blandt de 3 her.

Kommer med lukket hovedtøj, uden sko og almindelig sulky.

 

 

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland