Begge hoppe prøver til stalden

Barolo og Blowmywhistle vandt kvalifikationen

Havde 4 heste med i transporten til Århus og det blev en fin dag med 2 sejre. I eftermiddagens 4.løb var Bluegrass og Barolo til start og begge hopper var meget fine. Bluegrass med Kasper K. Andersen kvalificerede sig til finalen med en fin 5.plads i tiden 1.18,8 og tjente 1.250,- kr. Hun er fortsat er lidt grøn, og hun lærer hele tiden.

Samme løb var Barolo med Jeppe Juel ude og hun vandt afdeling efter et løb i 2.par udvendigt og hun kom i godt angreb ind i opløbet og vandt let efter førende Bibbi A P galopperede ved indgangen til opløbet. Barolo vandt i tiden 1.17,6 og tjente 12.500 kr. og hun er klar til finalen om 14 dage.

I løbet havde stalden Blowmywhistle ude med Marc Bæk Nielsen. Det blev til en god start og på første langside blev det kort forsøgt at komme til spidsen men den førende ville ikke slippe den, så det blev et løb i dødens hele vejen rundt, men Blowmywhistle var utrolig stærk hele vejen ind i mål og hun udvikler sig hele tiden. Hun kom hjem på tiden 1.17,3 og tjente 12.500 kr. og hun bliver også spændende at følge i finalen.

I den åbne afdeling startede Blue Night fra svært startspor 12. Han sad sidst undervejs i et løb der blev afviklet i 21 tempo de første 1000 meter og det er helt umuligt at tage meter ind i hurtig afslutning. Han var meget fin i travet og fungerede godt på dagen, så en positiv indsats selvom det ikke blev til præmie her.

Så alt i alt en meget fin dag i Århus.

 

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland