Opsamling fra Halmstad og Aalborg

Opsamling på starterne på Halmstad og i Aalborg.

Stalden havde 3 heste ude på Halmstad i form af Wega Vang, Tango Vang og Global Supremacy.

Wega Vang tog spidsen i første startforsøg men der blev ringet omstart grundet sammenkørsel. Fik i anden gyldig start ryg på førende men kunne ikke gå forbi denne og tabte til en på dagen bedre hest men Wega gik et meget fint løb og viste at formen fortsat er rigtig god og det er bare at finde en ny start. Den blev nummer 2 i en 11 tid og tjente 25.000,-.

Tango Vang var træneren selv ude med og det var med en vis skepsis med tanke på startspor og kusken imod sig. Tango Vang fik på første langside ryg på førende og sad der indtil opløbsvinget, hvor kusken kørte ud ind op opløbet, hvor der desværre ikke var plads og det blev til en helt korrekt diskvalificering fra 3.pladsen. Tango Vang var rigtig fin og der skal bare findes et passende løb igen, da han er rigtig fin i øjeblikket og han skal nok klare sig.

Gobal Supremacy var ude i aftenens sidste løb på Halmstad og hun var rigtig fin i travet men desværre ikke det forventede tryk i sig og hun har højest sandsynligt gjort sidste start i vores regi, da ejeren er anbefalet at prøve at finde anden træner der kan finde nøglen til den kapable hoppe.

I Aalborg havde stalden Notorious Flax til start, hvor det desværre blev til galop kort efter start. Startvognen havde ikke så meget fart på i tilkørslen til starten og det gav vores hest problemer, men den var fin og frisk efterfølgende og vi leder efter ny opgave.

Sponsorer

aalborgkongreskultur aalborgzoo faarup jambo jinshing raddisson skallerup utzon visitaalborg visitnordjylland